Mirë se vini në UEB faqen zyrtare të N.T.SH. EGC. 

EGC u themelua në vitin 2007 e cila ishte e kufizuar vetëm në zonën e Vërrinit të Prizrenit duke ofruar shërbime të internetit përmes sistemit pa tela. Në vitin 2011 veprimtarinë tonë zgjeruam edhe me shërbime të TV-së përmes sistemit kabllor duke ofruar qasje në më shumë se 10 fshatëra të vërrinit. Sot ne operojmë në mbi 50 fshatëra dhe nje pjesë të konsiderueshme të Prizrenit. Duke i qëndruar karshi kërkesave të konsumatorëve tanë.

        

Go to top