Zgjidhni njërën nga pakot dhe sa hap e mbyll sytë bëhet pjesëe familjes suaj. Për të gjithë klientët e rinjë vlenë oferta 2+1 gratis.

  • Pako: X1 - 8 Euro Muaji (një TV)

  • Pako: X2 - 13 Euro Muaji (dy TV)

  • Pako: Duo 15 euro Muaji ( TV & Internet)

  • Pako: Duou + TV 20 Euro Muaji ( Dy TV dhe Internet)

Go to top